Hemelbed kopen? Dit zijn de mooiste

Toegegeven, een hemelbed is niet het meest functionele meubel dat je je kunt voorstellen. Maar misschien wel de gemakkelijkste manier om een ​​beetje koninklijke flair toe te voegen aan een normaal appartement. Hemelbedden hebben vier palen met gordijnen ertussen gedrapeerd. In geopende toestand betoveren ze met hun romantische sfeer en in gesloten toestand creëren ze de privacy die een slaapplaats verdient. Verschillende materialen en verschillend ontworpen frames passen zich aan de inrichtingsstijl aan en zorgen ervoor dat u zich ’s ochtends als een koninklijk voelt, zelfs in een modern appartement.

Checklist hemelbed:

Maat: voor wie is het hemelbed? Online biedt men hemelbedden voor baby’s, kinderen, alleenstaanden en stellen in verschillende lengtes en breedtes. Naast de lengte en breedte van een hemelbed is ook de plafondhoogte van de slaapkamer van belang.
Materiaal: Het juiste materiaal zorgt voor het gewenste effect. Hemelbedden van hout of metaal maken de slaapkamer lichter of gezelliger en onderstrepen de basis strekking van de inrichting.
Textiel: naast het eigenlijke frame heeft een hemelbed verschillende gordijnen voor de zijkanten en de overkapping, die het bed kunnen omtoveren tot een eigen knusse hoek of een zomerse siësta kamer.

Waar u op moet letten bij het kopen van uw hemelbed

Een hemelbed heeft een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig om het gewenste effect te bereiken. Hemelbedden passen misschien niet onder schuine plafonds en bieden nauwelijks praktische opbergmogelijkheden. De gordijnen van het hemelbed kunnen ook een probleem zijn, vooral voor mensen met allergieën, omdat ze stof en pollen naar textiel aantrekken. Om gezondheidsredenen is het in deze gevallen dan ook aan te raden om ervoor te zorgen dat de gordijnen makkelijk te verwisselen en wasbaar zijn. Naast deze bijzondere vragen gaat het uiteindelijk en vooral om een ​​bed, daarom zijn uw slaapgewoonten en -behoeften bepalend bij het kiezen van het juiste meubel.

Verschillende materialen voor verschillende behoeften

Hout imitatie combineert de mooie uitstraling van hout met eenvoudiger schoonmaken. Hout imitatie kan met zachte reinigingsmiddelen worden afgeveegd en vereist geen speciale zorg, wat vooral voordelig is voor huishoudens met kinderen.

Hemelbedden van massief hout stralen een warme en gezellige sfeer uit. Massief hout is onderhoudsintensiever dan houtreproductie, maar overtuigt door zijn eerlijke en natuurlijke uitstraling. In 250 winkels vind je geoliede, geveegde en gelakte oppervlakken. Geverfde oppervlakken zijn bijna net zo onderhoudsvriendelijk als replica’s, geoliede en afgeveegde oppervlakken hebben een bijzonder natuurlijke uitstraling.

Onder de hemelbedden van metaal bevinden zich speelse, nostalgische exemplaren, sierlijke varianten die doen denken aan ridderkastelen en lineaire modellen die je je in een moderne loft kunt voorstellen. Metaal is zeer stabiel en kan een breed scala aan effecten bereiken door verschillende soorten bewerkingen.

De mooiste hemelbedden

 

Hemelbed Goa White

Ligoppervlak 180 x 200 cm verkrijgbaar Inclusief 4 witte doeken Afmetingen: Inlegdiepte: 14 cm Hoogte zijkanten bed: 40 cm Kwaliteit: Massief hout – kwaliteit uit de natuur Hout uit door de staat gecontroleerde Indische plantages Zonder verdere behandeling om de natuurlijke look te behouden
4.6
EXCELLENT
€ 719,99

Hemelbed Porto-Alegre

Mooi hemelbed om in te ontspannen en tot rust te komen Rustieke charme door opvallende houttextuur en kleurgeving Strakke en eenvoudige vormgeving Afmetingen: Inlegdiepte: 16 cm Hoogte bovenkant bedrand: 45 cm
5
EXCELLENT
€ 999,99

Hemelbed Olbia

Hemelbed inclusief gordijn Gedetailleerde versieringen aan het frame Gordijn van 100% katoen Afmetingen: Hoogte poten: 23cm Bovenkant bedrand: 39cm Inlegdiepte lattenbodem: 14cm Hoogte hoofdeinde zonder hemelbed: 99,5cm
4.5
EXCELLENT
€ 549,99

Hemelbed Santa Rosa

Ligoppervlak: 140 x 200cm Breedte: 165 cm Hoogte: 200 cm Diepte: 220 cm Gewicht: 76.05 kg
5
EXCELLENT
€ 699,99

Hemelbed Yoga

Fris en ontspannen wonen Betoverend hemelbed van massief hout Opvallende natuurlijke houttextuur Een stukje natuur – zorgt voor een ideaal woonklimaat Uitvoering: Inclusief 4 witte gordijnen die individueel kunnen worden gemonteerd
EXCELLENT
€ 1.049,99
Geef uw mening

Laat een reactie achter

Bedsuite.nl
Logo